Thursday 18 February 2010

Makaronai su lasisa


Si karta gaminau labai socius pietus. Nes kazkaip pradejau daugiau valgyti, juk energija panaudoju ten kur reikia, o jos iseina nemazai, tai reikia ir atitinkamo maisto.
Issiviriau spageciu. Tuo tarpu keptuvej apkepinau lasisos gabalelius ir grybus. Galima ir svoguna deti ir cesnaka, bet si karta nenorejau. Prieskonius naudojau standartinius-druska, pipirai, oreganas ir dar plius malta cili.
Makaronams isvirus suverciau juos i keptuve ir uzpylusi grietinele-apkepinau viska.
Kvepejo be galo skaniai, o ir skonis buvo super. Ir toks maistingas ir sotus sitas patiekalas buvo, kad po visko abi su dukra gulejom pilvus isvertusios.
O svarbiausia, kad viskas labai paprasta.

Wednesday 17 February 2010

Nauda "oda"

Arteja pavasaris, todel bandau atnaujinti savo "bloga". Jei dar kazkas neveikia, tai atsiprasau, dar tik svieziai mokausi.
Rinkausi is kruvos "blogo odu" (nezinau kaip pavadinti) ir vos issirinkau :)
Negalejau rinktis vien tik maisto fono, nes cia ne tik apie maista. Negalejau mergaitisku rinktis, nes nu kokia is manes mergaite?? Man va jei butu su skalbiniais kabanciais-butu pats tas :D bet tokio nera, bet ir taip mano gyvenime nera. Norejosi rinktis ofisini varianta, nes jauciu nostalgija ofiso darbui, bet vieni ar kiti dalykai netiko.
Zodziu, issirinkau sita, nes jis man pasirode siltas, gaivus, spalvingas ir ikvepiantis, toks koks turi buti pavasaris, o ir visas gyvenimas.
O svarbiausia, jis moteriskas ;)

Bet kaip man prajuokinot, mergos jus mano :D Ale kaip sukrutot, pradejot klausineti apie kuria as cia rasiau, kai rasiau apie krema raukslems :D Taigi ne viena tokia esat, todel ir parasiau, kad zinotumet, jei jau nezinot taip :) Niekas neteisia, cia tik as baruosi, bet ir taip svelniai. Neisduosiu nei vienos vardo. Bet issigandot :D kas mane labai prajuokino. Ir dabar sypsausi labai, kai prisimenu. Aciu jums uz tai ;)

Kremo tema buvo kaip ir aprasyta, tai emet ir pradejot klausti manes apie mano dantis :D Klauset ar neissibalinau dantu. Cia ne viena klauset, tai todel ir rasau, nes kaip suprantu, aktualu gi labai ar Irute neissibalino dantu :D
Valausi su soda ir kramtau juoda smala :D Tai zinoma, kad juokauju. Valausi su standartine dantu pasta, dazniausiai perkam tokia, kuriai tuo metu yra akcija, kad pabandyti nauju, bet gaunasi Aqua fresh kazkaip pastoviai. O gal ta akcija pastovi??? REiks pasidometi.
Nieko as nedariau tiems dantims, o ir nera jie kazkokie jie akinamai balti, na taip baltesni, nes neberukau.
Bet gi as jau seniai neberukau. Ir tik pliusus galiu isvardinti del to. Kas dar dantis dazo? Kava. Bet jos nesiruosiu atsisakyti, ir taip geriu tik viena puodeli normalios kavos ir dar pieno piluosi. Tai gal jau tegul lieka tas malonumas.
Zodziu, nesibalinau as dantu :D Bet tai problemas kokias sprendziam...

Kas dar? Silikono neisidejau, bet del sito dalyko kazkaip nei viena neparaset :( o galejot :D Gera man nuotaika, niekas energijos neissiurbia, nes as neleidziu :P
Si ryta atsikeliau ne kokios nuotaikos, nes mazai miegojau. TAciau po darbo parejau namo, pasikalbejau su savo daktaryte, apsikeitem naudinga info kiekvienai ir nuejom sportuoti. Tai taip pasikroviau energija, kad pietu miego ismiegojau su maze beveik 4val. O ka, negalima???
O kas uzdraude? As gal naudojuosi proga, kad nedirbu, kad galiu megautis tokiu savo rezimu. Uztai esu dekinga savo vyrui :)

Siandien receptu nebus, nes daug darbu dar reikia padaryti. Parasysiu taip, kad norejau be galo kugelio, bet prisiminiau, kaip rankas skaudejo po pirmo bandymo, tai tiesiog kepiau bulves. Galejau tarkuoti burokine tarka, nes taip darydavau, bet skonis ne tas.
Jus ten kaupkits kaupkit bulves, nes kai as atleksiu i LT, tai kol per visus pereisiu, tai zinot kiek man kugeliu ir cepelinu reiks??? OO geras, sove mintis, darom eksperimenta. Kai as atvaziuosiu, jus man tuos kugelius, cepelinus su spirgais ir grietine (net seile nurijau), o as svorio bent 1 kg priaugsiu. Tinka toks var? Nes jei prasyciau vieno zmogaus taip padaryti, tai manau butu nesazininga :)

Ir jus man maziau pavydekit, nes senatvej kaip nutuksiu, cia kai jau Dievas prades pildyti mano sita troskima bent 5kg. O numesti as tai tikrai nenumesiu-valios neturesiu.
Parasiau ir galvoju, tai cia as valios neturiu??? O mes imsim ir dar paziuresim. Visgi nepamirskim, kad turiu didziaja dali genu is tos salies, kur kalnu ozkos gyvena, o vat imsiu ir pabusiu OZKA :P
Ir baikit burbeti ant manes, nieko blogo neparasau, o jei kam uzkliuvo, vadinasi teisybe akis bado :) Nusisypsom

Tuesday 16 February 2010

Lietiniai

Na kadangi siandien yra Uzgavenes, tai vis gi kepiau as 3 blynus. Kodel tik 3? Todel, kad jau vakar prikepiau blynu, o cia tik simboliskai kepiau, nes daug kas is draugiu kepe, nu gi ir man reikia. Bet kepiau didelius lietinius. Nes po vakarykscio mano "blogo", pussesere juokesi, kad negaliu iveikti lietiniu teslos. Nu galvoju, nu nebuciau as-jei neiveikciau :)
Ir iveikiau, tiesa ji stora gavosi kazko, nors skysta labai buvo. Bet labai skanu buvo, nes ivyniojau surio ir desreliu. Abi su GAbija privalgem itin sociai.
Zodziu, as galiu padaryti daug ka, jei tik noro yra :)
Aiste, bet tai taves neatleidzia nuo tavo prievoles-tu man kepi lietinius, kai as atvaziuosiu ;) Tu pazadejai man :P
Pavasaris pas mus ateina be jokiu Uzgaveniu ir ziemos varymo is kiemo. Lyja visa diena :( tipiskas angliskas oras. Keista, bet as cia esu 8 men, o iki siol neisigijau skecio.
Si karta trumpas "blogas", nes uzsiemusi as gi baisiausiai-mokausi, gydausi, kopiu i virsu, turiu naudotis laiku ir ramybe, kol mano vijurkelis miega.
Atsigulem, o ji man sako: Mamyte, as nenoriu miego, mes tik pagulekim :)
Beskaitant pasaka pajutau, kad sunkeja jos garbanota galvele ant mano rankos :) Mes tik pagulejom..... :)

Monday 15 February 2010

Blynai su bananais











Kadangi tai dukros megstamas valgis-tai ir skiriu sita recepta savo mazutelei.
Imam dideli inda ir imusam 2 kiausinius, ipilame cukraus ir pieniuko. Viska plakame tokiu rankiniu plakikliu, kaip kad visi anksciau turedavome, tik dabar vyras nupirko man toki "aparata" kaip as vadinu, nes jis mano mazoj rankelej tikrai galingai atrodo, bet plakti labai patogu ;)
Tada iberiam sauksteli kepimo milteliu ir miltu is akies. Tesla turi buti neskysta, o tokia, kad kabintusi saukste. Supjaustome viena banana kubeliais ir pilame vidun. Jei turim-visada iberiu saujele razinu, nes mes jas megstam :)
Na kaip blynus kepti nerasysiu, nes visi gi moka. Cia as nemokedavau, nes noro gal nebuvo, o namie vyro mama iskepdavo. Kaip tik as nenoriu valgyt, nera nuotaikos-taip pajauciu blynu kvapa ir jau girdziu man atnesant ;) niam niam
O mano puske kepa dieviskus lietinius. Visada, kai atvaziuoju pas ja-ji man iskepa. Dar ji siulo ivynioti desrele, varskes (kurios as aplamai nekenciu), o as kai ji kepa-jau speju privalgyti blynu be nieko. Man tikrai skanu.
Dabar zinau, kad ir ji prisijunge prie mano "blogo" skaitymo, tai rasau: Aiste, kai sulauksiu savo keliones i LT-privalesi man tu lietiniu iskepti ;) BE NIEKO :D
O as tau tada ten kaip visada-kelnes palenksiu rankoms, sagas prisiusiu :D
Zodziu, tavo tos metodikos as turbut neismoksiu, o ir nenoriu, tegul tai buna tavo-man valgis ;)
Mazytis mano malonumas :)

Privalgem si ryta su Gabija blynu su grietine ir uogiene.... akys net merkiasi nuo saldumo, bet skanu be galo. Zinau, rytoj uzgavenes, bet as nebesulaukiau, o dar paklausiau Gabijos ko nori pusryciams-pasake: byynu :D Na kaip as neiskepsiu, nes dazniausiai sako: desryciu arba Ogurto :D :D :D
VAkar buvo Valentino diena. Vyras man parnese toki dideli gleby dideliausiu roziu, kokiu as gyvenime nesu gavusi. Cia turiu omeny vienoj puokstej, nes per gimtadieni visa gi kibira geliu turejau.
Zodziu, gavau tokias geles ir nezinojau kur cia jas deti, nes tiesiog pamerkti i kibira nesiziurejo. Nes mes neturim vazu :D :D O kam? As juk geles kibirais gaunu :D

Prisiminiau, kaip buvau dar studente ir dirbau statybos imonej, grynai vyriskam kolektyve. Gimtadienio ir kovo 8 progomis mane dazniausiai pats direktorius parvezdavo namo, nes geliu nepanesdavau. Labai geras direktorius buvo. Labai gerai yra dirbti vyriskam kolektyve-nera bobisku apkalbu, pavydu bei galiu jaustis vienintele :D Tik vyrai turi buti tikri vyrai, o ne pienburniai studenciokai.

Kaip nukrypau.... Valentino diena. Tai dar gavau 2 bonkas sampano SALDAUS. Nes dazniausiai vyras perka sausa vyna, kurio as daug neiveikiu, o si karta sampanas buvo pagal mane. Aisku, visa nakti galvojau mirsiu, nes skrandis kazi kur nusprende iseiti, o ir galva plyso baisiausiai. Va taip ir buna, kai zmogus ne daug geri, o kai isgeri ne pagal savo norma, tai kita diena sunku sunku buna :)
Tai va, dar gavau didele sirdeles formos saldainiu dezute. Rasau didele dezute, nes nu negaliu saldainius pavadinti-deze. Nesiraso man kazkaip :)
Taigi, buvau be galo nustebinta tokiu vyro elgesiu ir demesiu. Tikrai netiketa viskas buvo. ACIU :)
Ir pagaliau mes susedom pasikalbeti. Labai gerai pasikalbejom, ka mes kalbejom, tegul lieka paslapty, nes tai jau musu seimos reikalai. Bet tokio pokalbio seniai nebuvo, reikejo ir pagaliau issiaiskinom ko kam reikia ir pan. Na dar tik pasikalbejom, o spresti ir daryti dar nieko nedarem, bet nors tai gerai :)

Jau gavau viena pastabe, kad kam apie krema nuo rauksliu parasiau :D Nu anokia cia paslaptis, o jei kam paslaptis, tai lyskit gi pagaliau is po tu tarybiniu laiku. Siais laikais protingi vyrai labai daug zino apie moteris ir ju priemones. O tie kurie nezino, gal drasiai nuskambes, bet turbut yra neismaneliai.
Nemanau, kad daug vyru cia skaito, bet jei ir skaito-nebijau. Na jei vyras atskiria kur yra akiu tusas, kremas bei plauku balzamas, tai jau geriau, nei nieko. Juk cia panasiai kaip kad jei mergina gaudosi automobiliuose. As manau, kad as pakankamai gerai atskiriu automobiliu, kokia tai marke, cia kaip mergina.
Bet kai vyras paklause kokios masinos noreciau-pasakiau tik Volvo S80, o kitos man nebetenka prasmes :D ta prasme, kitos tinka jau bet kokios.
Jei skaito vyrai ir nori mane pakritikuoti uz VOlvo S80-nieko nebus, man ji patinka jau nuo 20m. Vadinasi, tai mano masina, jei jau tiek laiko apie ja galvoju.
As ja vairuosiu? Zinoma, kaip gi kitaip? :)
As net konkreciai zinau, kas juoksis is tokio mano parasymo. Tai gerai, juokas prailgina gyvenima :P As irgi rasau ir sypsausi.

Ale pradejau apie blynus-uzbaigiau apie nezinia ka :D Taigi as ir esu-temu keitimo meistre :) Jus tik suspekit su manim :*

Friday 12 February 2010

Lipimas i virsu2


As gi sakiau, kad susiimsiu ir atsigausiu, nes atejo tam laikas :)
Sportas -sveikata. I trasa vel eina pratimai. Si karta viskas daug rimciau, nes turiu ir papildomu daktarytes pamokymu. Oi tik nereikia man rasyti, kad kam tau reikia sportuoti? Patikekit manim-reikia. Genai leidzia man gerai atrodyti dabar, bet nezinia kaip bus veliau.
Ir merginos, nu gi pradekit naudoti veido kremus nuo rauksliu. Tikrai jau atejo tam laikas. O tai atrodysiu paskui as viena tarp savo merginu kaip kokia paaugle :) Parasau apie tai, nes visai neseniai viena drauge manes paklause ar as naudoju toki (nebijok neisduosiu kas tai tokia ;) ) Taip naudoju ir jau nuo 25metu kokiu. O kaip kitaip, mylekit jus save, nes viskas prasideda nuo meiles pacioms. Ir nera ko cia slepti. Tai jokia paslaptis. Aisku reklamos nereikia, nes kai kurie vyrai dar vis tiki turbut, kad moteris ant koju plaukai neauga, bet tai manau yra tu paciu vyru neisprusimas. NEpykit, bet juokinga, kai mato zurnalo modelius ir nori, kad zmonos tokios pacios butu. Zinokit ir as turiu tokiu fotkiu, tik reikia su photoshopu padirbeti ;)
Zodziu, neapsileidziam, nes vyrams nereikia tokiu moteru, o ir paciai malonu, kai nereikia net veido nusipiesti ir gali iseiti i miesta. O man visai dabar juokinga prisiminus, kaip Lietuvoj mane gatvej ar klube kokie paaugliai pakalbindavo :D
Mano vyro mama sako, kad moteriai nereikia sakyti, kiek jai metu yra. O as galvoju, kad kaip tik tai vyras gali ir turi didziuotis, kad ka vokia zmona turi, kiek metu, o kaip atrodo ;) Kiek zinau, mano vyras tam pritare, kai apie tai kalbejom.
Ale gavosi, kad cia giriuosi, puciuosi, o as tokia visada ir buvau-linksmai ir lengvai plepanti, pamaiva, man reikia demesio, negaunu is vienur-gausiu is kitur ;) man reikia is kazkur pasikrauti-pasikrausiu, patikekit. Tik turi tam buti tinkamas laikas.
Nusisypsom :)

Kiauliena troskinta orkaiteje su darzovemis

Foto ne mano. Mano troskinys tik spalvingesnis ir grazesnis gavosi. Gal as jau neberasinesiu, kad sugedo fotikas ir t.t.
Si karta gaminsiu kiauliena. Tai aplamai man skaniausia mesa, nes deka vyro darbo-vistos saldytuve visada yra, tik ne visada yra noras ja valgyti.
Naudosiu 2 gabalelius zalios mesos ir du gabalelius parukyto anglisko kumpio.
Supjaustyti reikia nedideliais gabaleliais. Uzpilam balzamiko actu ir prieskoniais itrinam. Reiktu palikti nakciai marinuotis, bet as neturiu laiko, tai marinuosis tiek, kiek paruosiu darvozes.
Viena is mano keistenybiu yra ta, kad as nekenciu maisto maisyti rankomis. Na pvz dabar mesa reikia itrinti actu, prieskoniais-nekenciu, mane tai erzina :)
Kita mano erzinanti keista dalyka dauguma zinot-niekada duse neslapinu veido, net tai irgi be galo ERZINA :D tikrai nezinau kodel taip yra, bet labai susinervuoju, jei netycia uzkrenta bent lasiukas vandens ant veido. Visi mes turim kazkokiu keistu dalyku. Normalu.

Bet si karta mesa maisiau rankomis, nes idejau ir meiles :) atitinkama muzika-mano drauge ;)

Pirmiausia i skarda desiu svogunu ziedus. Skarda pries tai patepkit riebalais. Taigi svogunus lupam, pjaustom ziedais ir dedam i skardos dugna.
Isverkiau visa savo liudesi, kurio dar turiu savyje. Angliski svogunai vercia verkti net lupant, o ne pjaustant. Apie pjaustyma is vis tyliu. Saltas vanduo nebepadeda.
Sunaudojau 3 svogunus.
Jaunos merginos kartais susikuria busimu vyru idealus, tai jei dabar tokia buciau, vienas is kriteriju butu- kad tas vyras visada luptu ir pjaustytu svogunus :D :D O kuri taip nenoretu???

Skarda isklojame svogunais. Kaip skarda istepu riebalais? Ogi uzpilu aliejaus ir pavartau skarda. Neissigalvokit sudetingu dalyku, kam sunkinti gyvenima???
Patikrinu ka dukra veikia vien akambaryje-viskas tvarkoje-statomas knygeliu bokstas. Ji tikrai bus kokia architekte, nes pastaruoju metu pilys, bokstai statomi is visko kas tik laikosi ant virsaus :)
Mesa delioju ant svogunu. Tada pjaustau darzoves didesniais kubeliais.
Darzoves: Oranzine paprika, zalia paprika, pievagrybiai, salieras, bulves, cukinija, sparagines pupeles, mazuciukai marinuoti kapareliai ir dideli kapariai (nezinau ar teisingai pavadinau). Zodziu, visko po truputi, po kelias riekeles, nes susidarys visumoj daug cia.
Viska ismetom tais kubeliais virs mesos. Dar nekepa, bet kvepia gerai :)
Apbarstau druka darzoves, pipirai, oreganas, bazilikas, meile ir...i orkaite. Kepam 200 C apie 20-30min, paskui istrauksiu ir aptepsiu majonezu bei pomidoru padazu (ne ketchupu, nes tokio dalyko mano saldytuve nera :) spintelej irgi nera :D).

Apmastymas-kapstausi i virsu


Pastaruoju metu neturiu kazkokio ikvepimo ar polekio suktis virtuveje. Turiu omeny, kaip kad anksciau. Taip, as darau valgyt, nes reikia, bet nieko tokio mandro.
Kai paziurejau i drauges bloga ir kitu merginu blogus, tai pasijutau tokia per daug paprasta :) Nemoku as sutvarkyti savo blogo taip, kad butu pasaka, o ir nenoriu, nes visi kas mane pazystat, zinot, kad esu labai paprasta ir mandrumu man nereikia.
Ziuresim kaip cia bus, o gal ir prisesiu kada nors, kad jums butu graziau. Pasiziurejau, kad kiti blogai turi daug juos "sekanciu", o as tik viena oficialu :( betgi zinau, kad dauguma skaitot, juk rasot man laiskus. O kas neraso, tai tikrai man perduoda linkejimus ir pagyrimus (linkejimai Rietavui ;)) Taip kad as turiu kam idomus ir mano blogas :)

As vis depresuoju toj Anglijoj. Nezinau ar tikrai jei dirbciau visa darbo diena tikrai nedepresuociau. Cia tiesiog gyvenimo budas kitoks, verciantis mane pristabdyti, o as visa laika gi lekiau, viskas turejo buti greitai ir staigiai padaryta, bet tai buvo geriausi rezultatai. Taip ir siubuoju cia toj Anglijoj ir negaliu jos pamilti, niekaip. Jauciuosi kaip muse i barscius imesta.

Viena diena man parase sena mokyklos laiku drauge. Visa laika su ja gerai sutardavau, tik nezinau kodel nutruko bendravimas. Na manau su daugeliu nutruko bendravimas tik siaip sau.
Kas keisciausia, ji man taip padejo-persiunte viena toki psichologini filma ir audio knyga. Perziurejau filma ir pajutau pakylejima, pajutau, kad man kaip tik to reikejo. Ji atsirado, kaip kokia daktaryte ir pasiule tinkamus vaistus.
Esme tokia, kad man reikia keisti savo mastyma. As labai negatyviai mastau, todel ir prisaukiu visokiu nekokius dalykus. Reikia mastyti pozityviai ir uztikrintai bei konkreciai. Ir tikslas turi buti konkretus bei realus, pvz. noriu per 3 men uzdirbti 4000lt. Cia tik pvz, nes visi norim laimeti milijona, bet ar tikrai tik milijonas gali mus padaryti laimingesniais? man uztektu tikrai zymiai maziau, kad atsikratyciau visokiu panciu.
Zodziu, daug nepasakosiu, nes ne visiems to reikia. O as va taip gydausi dabar. Turiu gi isbristi is tos prakeiktos depresijos. Taip ir girdziu kai kuriu mintis, kad sedziu namie, neturiu ka veikti bla bla bla. Turiu as namie veiklos, tik kad mano tempas greitas, tai namu tvarkymas 15min, valgio 30 min (cia jau pietus kokie didesni), pamokos su dukra per visa diena gaunasi 1-2 val (mokinames piesti, rasyti tiesiai, skaiciuoti, klausytis pasaku ramiai gulint ir t.t.), 1val dukino ir siaip durniavimo, miegas, kuri ne visas dienas isnaudoju, ir ka toliau daryti visa likusia diena? Taip atsiranda darbu visokiu.
Mokausi anglu kalbos jau taip normaliai. Buvo atsirades korepetitorius, bet dingo, tai mokausi pati. Vietoj muzikos darbe klausausi agliskas audio knygas. Viena jau perklausiau. Nes zinios, filmai-tai familiari anglu kalba, ji per daug taisyklinga, o man gi reikia ausi pripratin prie murmejimo. Turiu knyga kur senute svepla skaito-atidejau i sona, bet butinai ja iveiksiu. As dabar sau uzsibrezineju tikslus, kuriuos tikrai iveiksiu ir vel busiu linksma ir energinga.
Viena is savo tikslu parasysiu, kad pildytusi greiciau-geguzes vidury-busiu Lietuvoj (cia taip svajoju), nes suzinojau tokia proga, kurios negaliu praleisti. Negaliu ir parasyti cia, nes tai vienos mano labai geros drauges paslaptis.
Ir prasyciau be rasinejimu man, kad Lietuvoj sunku, nera ko cia vaziuoti, sedi tai sedek toj UK. Nu tai ir vaziuokit ir sedekit patys. As turiu teise svajoti apie ka as noriu, o jau kaip bus- nei man, nei kam kitam spresti-ivyks kaip turi ivykti.
Zodziu, prasau mane palaikyti, o ne moralizuoti. As bandau pasveikti :)
Gal ir per grubiai parasiau, bet as jau tokia esu, o jei nepasakysiu, tai ir uzpulsit mane su savo pamokymais. O taip neturi buti-tokiems dalykams as kurcia. Kodel mano daktaryte sugebejo man paduoti tai, ka isgirdau is karto??
Atsisveikinu su sypsena veide ir jums linkiu atsikratyti blogu emociju. Zinau, sunku tai, bet mokinkites. Jei tikrai kam reikes-persiusiu ta filma.
Gero visiems vakaro

Wednesday 10 February 2010

Misraine

Kazkaip seniai nebuvau virtuveje. Turiu omeny taip, kad kazka naujo gaminciau. Bet ir si karta nebus nieko naujo. Bus mano megstamiausia misraine - ryziu ir krabu misraine.
Pastarosiomis dienomis blogai jauciuosi, tai norisi kazko jau zinomo, isbandyto ir megstamo. O ypac Lietuvisko :)
Taigi issiverdam ryzius. Tuo metu pjaustom krabu lazdeles, agurka, paprika. Viska dedam i inda. Konservuotus kukuruzus taip pat pilame i ta pati inda.
Ryziams isvirus vel viska verciam i ta pati inda plius majonezo pagal skoni ir poreiki, prieskoniu ir maisom maisom maisom :)
nededu jokiu as kumpiu, kaip kad kiti deda. Man ir taip skaniu buna.
Bet tikrai, taip prasta ir greita. Nesulyginama su lietuviska balta misraine, kurios nekenciu daryti :)
Einu, gulesiu ir valgysiu misraine, va ir Gabija sukasi aplinkui-jai irgi skanu :)

p.s. foto nera, nes nu ka cia fotkinti misraine, kuria visi zino??? o ir fotiko as gi nebeturiu :(