Saturday 27 March 2010

Ryziu, kreveciu ir darzoviu kose

Galvojau, kaip pavadinti sita patiekala ir gal tegul buna kose, nes cia nei apkepas, nei troskinys. Plovo giminaitis cia :) Jeigu kas sugalvosit pavadinima-rasykit ;)
Taigi, pirmiausia suberiam ryzius i puoda ir paliekam virti.
Tuo metu pjaustom darzoves. As turejau sparaginiu pupeliu, paprikos keliu spalvu, pomidoru, svogunu. Viska dejau i keptuve ir apkepiau. Taip pat sudejau krevetes. Viska kepinau, varciau, prieskoniais barsciau :)
Ryziams isvirus suverciau juos i ta pacia keptuve. Taip pat naudojau kazkoki indiska padaza su svogunais, pomidorais ir dar kazi kokiais indiskais dalykais. Pirkau pabandyti koks cia bus skonis. Ir gavosi labai skaniai :) NEt Gabija suvalge pakankamai daug, nors pastarosiom dienom nelabai apetitu gali pasigirti :)
O patiekalas pakankamai paprastas ir greitas, bei svarbiausia-skanus ;)

Wednesday 24 March 2010

Ko nori moterys?

Masciau kaip cia pavadinti mus, bet nusprendziau, kad dauguma is musu jau nebe merginos, tai ir parasiau moterys :)
Kodel tokia tema? Nezinau, susikaupe, ka noreciau pasakyti, tai ir sakau. O jusu reikalas imsit i galva ar ne :)
Labai daznai vyrai sako, kad moterys nezino ko nori, ju nuotaiku kaita siaubinga, o dar kur PMS... joms reikia demesio, reikia pokalbiu ir dar daug dalyku vyrai turbu isvardintu apie mus.
Taciau, kai ju paklausi kokios jiems moters reikia, jie patys nezino tikslaus atsakymo, kazka numykia ir tiek. Nors.. vienas vaikinas pasake man, kad va siuo metu jam rimti santykiai nerupi, todel renkasi merginas ispudingos isvaizdos (pavadinkim taip svelniau). Nepagalvokit, kad as jam kazka siuliau, mes tik siaip plepejom kaip draugai apie jo merginas ir kokios jos buna. Tikrai neisduosiu kas jis toks, nes galva nusuks man :D
Lengviausia reikalauti is kito zmogaus pasikeitimu ar kazkokiu pastangu, bet buna nesusimastom,kad ir patiems nepamaisytu susiimti i rankas. Geriausiai buna, kai patys sau leidziam buti savimi, o kitiems - tokiems kokie jie yra. Bet labai daznai vos tik santykiai isibegeja, vis bandome pareguliuoti vyro elgesi, aisku i gera :)
Pabandykim pasvarstyti ko gi tos moterys nori.
Demesio.
Dar nesu sutikusi tokios moters, kuriai nepatiktu demesys. Kad ir kokia susiraukusi ji butu, isgirdusi komplimenta tikrai syptels. Zinoma, kai susiraukusi, tai komplimenta retai isgirsi, bet buna gi visko.
Va tarkim mao darbe yra vienas vaikinukas. Jaunas jis labai, negriukas ir pamates mane sypsosi kaip tik gali :D Nujauciau jau is karto, kad ne siaip jis sypsosi, kad islys ir priezastis veliau. Ir islindo :D nutaikes momenta pasake, kad as jam labai grazi :))) Zinoma nusisypsojau ir padekojau, taciau is karto pasakiau, kad as istekejusi. Daviau suprasti, kad nuotykiu neiskau, sirdziu nedauzau. Jis aisku, atsake, kad viskas gerai as irgi buvau vedes. Kas sukele mano juoka, nes jis tikrai labai jaunas (neklausiau kiek jam metu, nei vardo, kad nepradetu galvoti, jog domiuosi). Esme ne tame, o tame, kad eidama namo tikrai sypsojausi, ens pakele nuotaika.
Juk savi vyrai retai pasako, kad esam grazios. Va toks paprastas svetimo vyro demesys privercia sypsotis, pasitempti. Zinoma, jei tai pasakytu savas vyras-skambetu kitaip. Bent jau man tai skambetu artimai, siltai labai, kazkas savo butu.
O cia... tai tik eilinio gatves vyro demesys, bet nei viena jo neatsisakytu.
Ko dar reikia moterims?
Apkabinimu ir buciniu.
Juk vyrui nesunku einant pro sali pabuciuoti zmona ar ranka apkabinti trumpai, kad ir per uzpakali plekstelti, tai irgi demesys :D cia jau kiekvienos seimos reikalas kaip jie ta demesi isreiskia. Mano vyras, kai yra geros nuotaikos ir noro-visada praeidamas numeta man bucki, bet turi buti nuotaika :) O del apkabinimu, tai manau, kad ir kaip moterys sakytu-man nereikia, as pati viena susitvarkysiu- po kazkiek laiko ir joms buna noras, kad kas apkabintu (aisku, kad vyras), kad vakare butu petys ant kurio galima butu po darbo dienos padeti galva, o jei dar kas ta galva paglosto, tai is vis super. Ar dar yra like tokiu vyru?????
Moterims reikia pokalbiu.
Skaiciau kazkada knyga apie vyrus ir moteris, bet su jumoro gaida. Prisijuokiau ir as, ir vyro mama, ir vyras skaite, nes smalsu buvo ko mes juokiames :D
Tai ten rase, kad moterys ir vyrai turi savo dienos zodziu limita. Jie turi prasneketi ji, kitaip jauciasi negerai. BEda tik ta, kad moteru zodziu limitas daug didesnis uz vyru, todel jos ir sneka daug daugiau. Todel moterims yra paprasciau pradeti kalbetis, nes jos ir uzbaigia pokalbi deka zodziu gausos :D
PAtarimas vyrams: ismokit klausyti. Zinoma toks vyras, kuris ne tik klauso, bet ir pasako savo nuomone, yra pagirtinas labai, bet jus nors galva linkciokit :) ar kartais pasakykit: mmhmmmmhhhh :D
Vyrai labai gerai ismoke isijungti "kurtumo" mygtuka. Ko JIEMS nereikia girdeti-negirdi. Bet manau, seimoj turi buti pokalbiai. Kiek mes esam UK, tai kazkaip nebuvo kada su vyru pasikalbeti normaliai. Taciau viena diena kaip pradejo kalbetis, taip ir kalbames. Aisku, buna ir tokiu garsiu pokalbiu, kad rekiam kaip tik sugebam, bet... mes nors pradejom kalbetis. Is tikruju, man daug lengviau parasyti ka as manau, jauciu ar pan, nei gyvai pasakyti. Tai manau kiekvienas vyras turi moketi prieiti prie savo moters. Nes moterys ir taip daznai ta moka-cia jau igimta.
Kas dar? Ogi zinokit -nieko. Jei sitie 3 punktai vykdomi teisingai-moterims daugiau nieko nereikia. Nes cia ieina ir geles, ir dovanos, ir apkabinimai, ir buciniai, ir norai, ir pykciai. Santykiai, kaip darbas, reikia dirbti. Retai kada nieko nereikia daryti, bet turi stengtis abu.
Kaip neprarasti to noro? Zinokit nezinau :) Manau, kiekvienoj seimoj skirtingai buna. Cia gal jus man patarti galetumet??? :)

p.s. per daug neimkit i galva mano rasliavu, nes jau seniai buvau prisedusi.

Tiramisu

Atsiunte man drauge is LT Beatos knyga. Taip jos norejau, nes tik pamaciusi jos Bloga, receptus-pradejau gaminti ir pasidariau savo Bloga. Aciu jai uz tai :)
Tai kai sulaukiau sios nuostabios knygos-puoliau daryti kazka pagal ja. Turejom sveciu, jie paprase Tiramisu torto. Man jis atrode kaip aukstoji matematika :D:D kurios as "neperkandu". Betgi ne visi turi buti gabus matematikai, ar ne?
Taigi, sveciai paprase, vyras parnese reikiamu produktu ir visi su nekantrumu lauke to mano sedevro. Vis po viena nosi ikisdami i virtuve, aisku, kai isplakiau krema-nosis kisdavo dazniau ir pirtus i inda kisdavo :D:D



Tortui reikes:
300-350ml labai stiprios kavos (nukostos)
4 kiausiniu
5 saukstu cukraus
500gr maskarpones surio
50ml tamsiojo romo arba brendzio
300-350gr biskvtiniu sausainiu, kad butu tirpus
1-2 saukstai nesaldzios tamsios kakavos

Pirmiausia uzplikiau labai labai stiprios kavos. Kai pritrauke-nukosiau ir palikau atvesti. Tuo tarpu emiausi ruosti krema. Kiausiniu trynius atskyriau nuo baltymu. Trynius ir cukru plakiau su mikseriu apie 5min, kol cukrus istirpo ir mase pabalo. I ta mase i sudejau maskarpone ir dar suplakiau viska kartu.
Kiausiniu baltymus svariame inde, sausu mikseriu plakiau iki standziu putu. Tas putas atasrgiai imaisiau i ansktesni krema. Puriai, svelniai, letai.
Tada pasiemiau didesni molini inda (tinka bet koks) ir pasiruosiau lipdyti torta. I kava ipyliau romo 50gr (kur visas kitas romas dingo-nezinau net, bet jo nebera :D ).
Sausainius mirkiau kavoj ir klojau i inda. Sausainis turi "isgerti" kavos, bet nesuluzti. Kai isklojau visa dugna, gausiai tepiau kremo mases. Tada apibarsciau kakava. Veliau vel klojau sausauniu sluoksni, kremas, kakava.
Kadangi nebuvo skubu, tai inda idejau i saldytuva. Reikia maziausiai 6val laikyti saldytuve, arba kameroje 2 val. Pagaminau per pietus-pries miega jau ragavom.
GAvosi labai gerai. Vienas is sekmingiausiu mano pyragu, kuri tikrai dar gaminsiu. Si karta tik as sausainius neitin tinkamus naudojau, nes kitokiu nebuvo. Bet kita diena visas tortas suminkstejo ir buvo niam niamas :D
Geras toks desertas tuom, kad jo daug nesuvalgysi-sirdis apsala :)
Pabandykit, nes jei jau as toki padariau, tai ir jus galit ;)



Friday 12 March 2010

Parsiuko suktinukai

Kaip ir visada-foto ne mano, bet gavosi labai panasiai :)
Si karta dariau kiaulienos suktinukus.
Kuo placiau atpjaunam mesyte, ja ismusam, apibarstom druskyte, pipiriukais, ir dar cili milteliais. Mesyte aptepam garstyciomis. Vidum vyniojam sparagus, cesnakus ir suri. Susukam mesyte, suspaudziam ir kepam orkaitej 200C apie 30min.
Kitus suktinukus dariau su kitokiu idaru. Idaras buvo pries tai isvirti ryziai ir suris. Gal kazka ir dejau papildomai, bet dabar neatsimenu :(
Tai gaunasi, kad nieko sudetingo ir sotu, bei skanu :)

Uzkanda

Vis neturiu ikvepimo prisesti ir surasyti savo gaminamus receptus. Dabar, kol kepa kai kas orkaitej, turiu keleta laisvu minuciu :)
Si karta dariau tokia uzkanda pusryciams. Kadangi dariau tik vyrui, tai turetu buti astru. As net neragauju, nes astriai visai nemegstu. Cia jau mociutes genai ;)
Taigi turiu saldytuve nemazai kiaulienos kumpio jau gatavo. Ji supjausciau smulkiais gabaliukais. Dejau i indeli. Smulkiai supjausciau viena pomidora. Turiu konservuotu astriu cesnaku, beje jie lietuviski :) tai juos irgi supjausciau dar smulkiau nei kumpi. Tada suberiau i ta pati indeli. Ipyliau siek tiek cesnaku skyscio, nes jis ne vandenelis, o toks aliejukas. Bazilikai pridave kvapo. Druskyte, pipiriukai. Viska ismaisiau.
Pasildziau orakaitej bagete su sviestu. Galima ir paprasta duonyte, kaip kas megsta. Ir uztepiau ant duonytes ta kumpio mase. Aisku galima butu visa apkepti orkaitej ir dar suriu apibarstyti, bet kazkaip sunaudojau suri pries tai :(
O nekepsiu visko orkaitej, nes vyras ryte turbut nelabai sildysis :)
Skanaus

Monday 8 March 2010

Kovo 8-oji

Mielosios moterys ir merginos,
nuosirdziai noriu pasveikinti visas Jus su tokia ypatinga musu diena. Palinkesiu pirmiausia myleti save, o po to ir kiti jus pamils, bei palinkesiu stengtis kuo dazniau galvoti tik apie gera, nors ne visada taip gaunasi, bet mes juk mokam :)
Mano kovo 8-osios rytas prasidejo nuo 5 val ryto-ejau darbelin, o ten darbo pabaigoj tik prisiminem, kad siandien musu svente :D Ji tarptautine, tai drasiai sveikinom viena kita-lietuve, lenke, portugaliu kruva :) Juk tik mes tokia svente turim, vyrai neturi :) sovietine armijos diena jau visiska atgyvena, nes nei sovietu nebebera, nei vyrai i armija eina. Nors... kai kuriems i nauda butu-ismoktu geru dalyku gyvenime-tvarkos, disciplinos. Nekalbu apie tikra kara.
Gryzus namo seimyna dar miegojo, o vyras prabudes paklause ar nupirkau vazu :D:D As iki siol ju neturiu... :D Bet juk as geles pastaruoju metu kibirais gaudavau :)
Va kaip tik darbe mergoms pasakojau, kad geri laikai buvo, kai dirbau statybos imonej, vien tik vyriskam kolektyve. Kovo 8-oji ir mano gimtadienis buvo vyrams sventas dalykas :) Geles glebiais nesdavau, oi tada vyrai palepindavo mane... O vat kai dirbau paskutiniam darbe, tai direktorius is pareigos padovanojo mums geliu ir ne pats, o liepe bendradarbiui nupirkt tulpiu. Tai gavom visos merginos ant savu stalu po 3 tulpes biednas labai :( o ir kita diena nuvyto jos. As manau, kad geles ilgai laikosi, kai tikrai is meiles dovanojama, nuosirdziai. O kai man aplamai visoj buity reikia ideti "meiles", tai as be jos niekaip :) Kitaip niekas nesigauna.
Kaip svenciama tokia diena Anglijoj? Niekaip :D tulpiu kas diena yra parduotuvej, o vyru gatvej nesanciu geles-nemaciau :( nesventiskai kazkaip.

Zodziu, vyrai, siandien jums pasisiukslinti negalima-butinai pasveikinkit visas mylimas, pazystamas moteris. Pamatysit kaip sypsena laikysis ju veiduose visa diena :)
Visai as nesureiksminu sitos dienos, as tiesiog dziaugiuosi bet kokia proga, nes nera cia ko liudeti ;)
buckiu daug daug visoms :*

Friday 5 March 2010

Eteris


Net negalvojau, kad esu tokia panasi i Lady Gaga :D :D
drauge atsiunte toki linksma puslapiuka-ten ikeli savo foto ir gali buti kas tik nori :D Netycia patapau Lady GAGA :D
Tik akis tas mano reiktu pasviesinti :)
Tai apie ka as cia???
Siandien domejausi LT gyvenimu. Skaiciau daug ivairiu naujienu, kurias transliavo TV. Kokios isvados?
Toks jausmas, kad TV valdo vien vulgarumas ir nuogybes. Kuo nuogiau-tuo geriau.
Kad ir siuo metu linciuojama Iruna. Man ji tikrai grazi mergaite, as augau ir klausiausi jos dainu, bet niekaip nesuprantu kas is jos isaugo? As kalbu apie dainu konkurse jos suvaidinta kurtizanes vaidmeni. Skonio reikalas, bet taip rengtis reikia tik miegamajame, o ne pries visa LT.
Taip, ne man cia spresti, jauna, grazi-tegul rodo ka turi. Bet ka ji dabar darys? Ar tikrai ji jau taip didziuojasi? Aplamai dabartines jaunos merginos visos karstos, viska mokancios (cia tik lovoje), su viskuo sutinkancios, drasiai issirengs, kad tik kas pastebetu ir t.t.
O kad tas nuogumas pasidaro nebeidomus ir kasdieniskas, tai tas nebesvarbu.
Zinoma, vyrai nuogu merginu pro akis tikrai nepraleidzia :) Bet ar tikrai ir jiems taip kiekvienam zingsnyje norisi matyti nuogybes???
Pvz as galiu drasiai pereiti per kambari nuoga, kai mano vyras nosi ikises i Apple naujienas :D :D gyvenime nesureaguotu :D
Aisku, sava zmona nesiskaito-viskas jau matyta, nebeidomu taip :)

Pastebejau toki dalyka, kad LT merginos labai pavydzios. As kalbu apie jaunutes 18-22 m merginas. Jos tokios drasios, grazios, karstos ir protingos, kad siais metais zavingiausios moters vieta uzleido gruzinei Shorenai. O paskui, komentaruose ja apypilinejo kaip tik mokejo,
kad va privaziuoja, kad va musu vietas uzima, juodasikne ir pan.
Neslepsiu, man kraujas uzvire, nes Shorena mano tautiete ir tikrai be galo grazi. Kuri mergina gali pasakyti be jokio pykcio, kad jai kita mergina grazi??? Beveik tokiu nepazystu. Dazniausiai pradedama ieskoti trukumu :)
Kazkodel LT merginoms visada buvo sunku pripazinti, kad yra ir kitu graziu merginu nei jos pacios.
O zinot kodel LT tiek savim nepatenkintu merginu? Ogi todel, kad jos saves nemyli.
Zinau ta jausma. Tada ir kojos kreivos atrodo, ir uzpakalio nera, ir papai nugaroj, ir akys per dideles, ir batu dydis nebetinka :))))
Nepaslaptis, kad siuo metu daug skaitau, klausausi ir keiciu savo gyvenima-kitaip tariant-noriu susigrazinti pacia save. Nes pastaruoju metu tik dalinau ir dalinau kitiems ir kas is to isejo? Liko vieni kaulai ir skura :D

Labai gerai suveikia pratimas ryte priesais veidrodi. Atsistoju ir tiesiog nusisypsau sau, o mintyse pasakau: Labas rytas, pupa-uoga, siandien gerai atrodai. Myliu tave.
Po keliu tokiu rytu-tai veikia kaip vitaminas, kuris pakrauna gera energija visa prota. Nuo to, kad mes, moterys, mylim save pacios, tik nuo to prasideda meile kitiems ir kiti mus pradeda myleti.
Jokiais budais nemokau as cia jusu gyventi, cia tiesiog mano pamastymas. Aisku, as noreciau, kad visos moterys myletu save, dziaugtusi savo kunu, tada nebutu pavydo kitoms moterims. O ir vyrai laimingi butu taip pat.
Po tokiu mano pratimu tikrai pradejau jaustis daug geriau. Dabar kas karta eidama proveidrodi sau pamerkiu aki :) Kodel gi ne? Nenori praeidama sudejuoti: oi ir vel juodi paakiai....
Tik nereikia pradeti man sakyti, kad as visada gerai atrodau, nes ir as bunu susivelusi ir kepure dedavausi eidama i Justiniskiu smelio deze, nes tingedavau plaukus susitvarkyti :D Zodziu, tikrai buna visko, gi normali moteris esu.
Bet gera isvaizda daugiausiai nulemia gera savijauta is vidaus, na aisku, genai irgi savo duoda, bet manau, kiekvieno zmogaus skonis skirtingas :)

Ko as linkiu kiekvienai moteriai? Pamilkit save, mylekit, saugokit, nes niekas kitas uz jus to nepadarys.
As va 3 dienas vaiksciojau sirgdama, darbe pasigavau virusa, tai visa laika pykino, bloga buvo, vos paeidavau. Ir ka??? galvojat as gulejau namie koja ant kojos uzkelus?? :D:D nejuokinkit. As tempdavausi prie veidrodzio, uzsimaskuodavau pudra juodus paakius ir toliau i trasa.
Juk reikejo keltis 5 val ryto, padaryti pusrycius vyrui, nes as nevalgau taip anksti, tada begti i darba, ten atidirbti 2 val, tada parbegti namo, isleisti aukle, perrengti Gabija, padaryti mums pusrycius, maista kimsau per jega, kitaip nebuciau turejusi jegu paeiti.
Paskui reikejo indus plauti (nebeturiu indaploves :((( ), tada kambariu siurbimas, zaislu rinkimas, tik prisesdavau ir luzdavau. Gerai, kad nors Gabija po 10 min pazadindavo :)
TAda pietu darymas, valgymas, pietu miegas. Nebemiegu jau visas dienas, nes darbu turiu ivairiausiu. Kai atsikelia Gabija ir vel valgio ruosimas, valgymas, zaidimai... Tada valgio ruosimas vyrui rytojui i darba. Turi buti 2 sotus patiekalai. Kol paruosiu, kol sutvarkau virtuve,
ziurek ir vakaras, o tada tik prisedu ant sofkutes ir laukiu kada mano dukra miegot uzsimanys... Pareina vyras ir niekaip nesupranta ko as guliu :D as jau nebezinau ar verta vyrams aplamai sakyti, kad va man silpna ar pan, nes leptels, kad eik pasidaryk valgyt kazko, gal nusilpai,
bet savo alaus skarbonkes nenusines iki siuksliu dezes, nes gi zmona tai padarys :)

Ir ka? galvojat numiriau? nu ne :D burbejau? ne :) As uz tai irgi save myliu, kad galiu buti stipri, kai to reikia, kad galiu pati savim pasirupinti, savo seima, namais. Jei labai reikia tikrai galiu isukti lempute, bet o ka tada darys mano vyras???? :) Cia jau vyriski darbai. O ilsetis reikia naktimis :)
Skaitau, aprasiau taip baisiai, nera taip baisiai kaip skamba :) As nesedziu visa diena darbe, mano darbas namie. O tai irgi labai vertinu ir uz tai esu dekinga vyrui. Nes laiko neturiu jau tiek daug, vasara Gabija eis i angliska darzeli, tai ir as iki to laiko turiu suspeti atlikti visus darbus namie.
O dabar turiu megautis, kad galiu niekur neskubedama gyventi ir girdeti savo dukrytes juoka namie :)
Ir kai save pamilsit is vidaus, prades patikti ir kunas :) o jei vis dar nepatiks-nu gi pasportuokit. As kai isivaziavau, tai net sirgdama viena diena sportavau, nes tai mane gerai nuteikia, uz tai irgi save myliu :P
Pasidarysiu savimyla didele :D Bet nuo to manau visiems bus tik geriau ;)
Meiles meiles meiles



Thursday 4 March 2010

Kiaulienos suktinukai

Vakar isbandziau viena mandresni patiekala. Siam patiekalui naudojau viska ka radau saldytuve bei spintelese, nes gi reikia kazkada pravalyti likucius :)
Taigi, reikes kiaulienos kumpio. Ji plonai supjaustom, kad i ji galetume ivynioti idara. Tuos kumpelius patepiau garstyciomis. Pipirai, druska, cili milteliai.
Idarui naudojau virtus ryzius. Juos sumaisiau su cili pipiriukais.
Tada klojau mesyte, garstyciomis i virsu. Vidun dejau ryziu sauksta ir gera ziupsni tarkuoto surio. Viska vyniojau, sukau i toki suktinuka. Jei issisukineja, tai galima persmeigti dantu krapstuku.
Kepiau orakaiteje 30min 200C.
Sotus, vyriskas maistas ;) O ir moterims nereikia ilgai virtuvej trintis ;)
Skanaus

Ikurtuves

Sveiki visi, kas skaitot mano rasliavas ir aciu, kad lauket. Naujienos ir pasikeitimai tokie, kad persikraustem i nauja buta. Daugiau vietos, erdves, sviesos. Ypac dziaugiasi dukryte, nes gali po buta tasyti leliu vezimuka, lovytes, staliukus savo.
Buvo visokiu rupesciu, bet jie visi malonus. Interneta tik perkelinejo 10 dienu, bet cia Anglija, cia taip iprasta :) As iki siol negaliu perprasti anlgu gyvenimo budo. Darbe su lenkaite kalbejausi-ji irgi neperpranta ju gyvenimo budo, nors pati Anglijoj gyvena jau 4metus (atrodo).
Viena minute jis tau sypsosi, esi geriausia drauge jiems, o kita diena - net kalbeti nenori. Kadangi as is LT, tai biski tvarka dariau musu agenturoj, kur nuomavomes buta. Tai dabar turbut nekalbes su manim ta moteriske, bet... ji bent jau atliko savo darba. Na ir kas kad tik tada, kai pasakiau, jog iseinam is to buto :) Daugiau man nebeskambina-vyrui skambineja, o kai jis dirba, tai rysio nevisada buna :D
Anglija Anglija... turbut niekada nepamilsiu sitos salies :) nemiela ji man ir tiek

Va kad ir merginu atzvilgiu. Nei vienam savo draugui ar pazystamui nerekomenduociau zmonos angles. Mano vyras man pritare. Na nebent nori, kad zmona butu visiska debile ir kad prigimdytu vaiku invalidu. Skambiai parasiau?
Ogi mastykit patys, dabar kaip bebutu yra ziema. As vis dar einu su ziemine striuke ir batais, taip be kailio, bet cia tokiu ir nera. Tikrai dar jauciasi saltukas. O kaip rengiasi angles? Plonyte maikute, plonyciai marsikinukai, na gal kuri megstuka apsivelka, kojos plikos ir su tapkytem apautos. Bet viska vaikinkuoja melyna odos spalva ir persikreipes kunas nuo salcio.
Tai dabar jus man, neismanelei, pasakykit kame cia bajeris??? Ar tai parodo, kad jos yra labai "karstos"?? O gal ubages, nes neturi pinigu striukei ir kojinems? As manau, kad jos proto ubages. Juk taip apsirengusi paaugle sudaro reikiamas salygas pusles ir inkstu uzdegimams, o paskui anglai stebisi, kodel ju vaikai invalidai. Is tikruju as LT per visa savo gyvenima tiek invalidu nemaciau kiek cia.
Ir nutukusiu zmoniu cia tikrai daug. Ne storu, o nutukusiu. Bet cia merginos be kompleksu-drasiai ant savo "balkonu" uzsitempia maikute ir timpas. Na tai kas, kad is nugaros gali suskaiciuoti 5 didziules padangas, o maikute siknos nedengia, nes tokia sikna turbut tik parasiutas uzdengti galetu.
As kalbu ne apie storus ar pilnus zmones, o apie nezmoniskai nutukusius. LT as tokiu net nemaciau. Cia jau pavadinciau apsiedimo-apsileidimo atveju.
Bet jos visai be kompleksu. Normalu, kad merginos veidas pridazytas visom kosmetikos spalvom, o ant pedu gyvena grybelis. Juk koju niekas nemato :)

Ir cia visai normalu rodyti per TV vaikams laida, kurios vedeja yra be vienos rankos ir butinai parodo atvirai, kad va ta kita ranka tik iki alkunes. Butinai megstuko rankove uztraukta buna aukstai. As suprantu, kad reikia vaikams parodyti, kad visokiu zmoniu buna, bet kai as ta matau kiekviena ryta gerdama kava-apetitas tikrai dingsta.

Zodziu, prirasiau cia kaip daktare ir sena bobute bambekle, bet as niekada tokio dalyko nesuprasiu.
Viena vakara 19val per TV rode daktaru laida. Ir visiskai atvirai parode viena vyra bei jo hemoroju.... Man net savotiskas shokas buvo. Kaip galima rodyti tokias laidas ir dar tikrai nevelyva vakara??? As kaip ir visada, kai pamatau tokius dalykus, valgiau. Patikekit manim, daugiau nebenorejau. As net nesitikejau, kad tai parodys, nes rode to zmogaus veida, kaip daktaras kalbejosi su juo, bet kad parodys uzpakali.... Bet cia tikrai tik Anglijoj tokie dalykai turbut yra.
Kazkoks nelabai grazus vaizdas susidaro, ane?

Na bet, jeigu jau as esu cia, vadinasi taip ir turi buti. Ir kaip kazkas man pasake: turiu zydeti ten, kur esu pasodinta :)
Persikelus i nauja buta jauciuosi labai gerai, nes viskas sviesu, suteikia energijos ir noro daryti ivairius dalykus.
Virtuves as neapleidau. Dabar ji labai erdvi. Taciau dabar turiu ir idomesniu uzsiemimu.

Arteja kruva moterisku svenciu- kovo 8 (moters diena), kovo 14 (angliska motinos diena), pirmas geguzes sekmadienis (lietuviska motinos diena). Vyras liepe nusipirkti vazu :D
Kaip sakoma, zydesiu ir as ;)