Sunday 3 April 2011

Nuogales ir kiti pamastymai apie moteris

Mano geriausia drauge i FB idejo video klipa, kuris mane ikvepe parasyti sita straipsni. Tame video klipe buvo zinoma daininke, kuri nuoga raitesi pries kamera. Viso to esme ir moralas: ji norejo parodyti savo buvusiam vaikinui ka jis prarado. Ji nuoga vartosi pries kamera, bet uz kameros ji verkia ir t.t.
Visu pirma - ar tikrai verta maivytis ir pustytis pries buvusi vyra, kad parodyti kokia as sauni ir kaip as gerai atrodau??? Jeigu jis jau "buves" vyras, tai vadinasi kazkas ir buvo negerai. Ir galima raivytis nors ir nuogai, jeigu zmogus nenores buti su tavim, tai nepades niekas. Ir aplamai, kam tada toks vyras, jeigu iseina, palieka, tu pasiraivai ir jis sugryzta? Taigi kita pasiraivys, o jis kaip teliukas nubegs is paskos. Absurdiskai skamba. Bet cia tik mano nuomone.
Visu antra - man turbut dauguma vyru nepritars, bet man nuogumo viesai jau per daug. Per tv istisai rodomos nuogos merginos, parduotuvej zurnalu skyriuj puse virseliu su pusnuogem grazuolem, o isgarseti labai paprasta - issirengti nuogai ir kur nors paviesinti tas foto. Ar tai tikrai grazu ir originalu? Is pradziu gal ir buvo, taciau dabar, kai tai yra kasdienybe - viskas prarado savo zavesi. Man netgi neskoninga ir vulgaru, kai dainininkes nebesugeba apsirengti graziai ir seksualiai su rubais. Jos tiesiog i scena eina su apatiniais. Tik su jais.
Nejaugi pasaulis pritruko medziagos rubams pasiuti? Anksciau, kai dainininkes eidavo i scena, siudavosi imantriausius rubus, kad tik nustebintu ziurova. O dabar kas? Fantazijos trukumas sakyciau. Mano zodziais nuskambejo kaip pensininkes, bet tai yra tiesa. Anksciau ir dainu tekstai budavo reiksmingi, su prasme, o dabar kas? Trys zodziai dainoje, jie kartojami per visa daina ir tie zodziai apie tai, kokia ji seksuali :D Mirk is juoko nuo tokiu dainu tekstu ir originalumo. Va todel Madonna ir siais laikais yra Madonna. O tokia kaip Rihana ar Lady Gaga nemanau, kad po 20m bus vis dar zinomos ir populiarios.
Dabar, kai atsilo oras, Anglijoj visos merginos atidenge kojas. Ir visiskai nesvarbu tiesios jos ar kreivos. Anglijoj aplamai labai daug merginu "sulauzytom" kojoms, kreivos visos, sleivos, gal genai cia tokie. Atrodo daili mergina, bet jau is eisenos matosi, kad angle: visa susikuprinusi, kojos per kelius linksta i vidu, o ir eidama krypuoja i sonus. Lietuvaites ir lenkaites eina kaip manekenes podiumu, o ir ziureti grazu. Angles merginos pakankamai dailios, visada pasidaziusios ir nemazai, taciau tos, kurios jau turi vyrus gali sau leisti ir iseiti i miesta savaite neplauta galva, nutysusiu vyrisku dzemperiu ir nutrintais dzinsais. Juk stengtis graziai atrodyti reikia tik iki vestuviu??? :))))))
Reikia matyti vaizda gatveje, kai reikia prasilenkti su tokia "grazuole". As beveik visada nulipu nuo saligatvio, kad tik neuzkliuciau, nes nors as ir plonyte-mums dviems vietos nebus prasilenkti. Ir dar palydi tokiu piktu zvilgsniu. O kas kaltas, kad ji tokia apsileidusi?
Bet is kitos puses, jos saunuoles. Budamos neidealios figuros jos neturi kompleksu. Bent jau taip atrodo is sono. Jos drasiai apsivelka mini sijona ir maikute, kuri vos dengia ju didziules krutines ir jauciasi tokios seksualios, kad net baisu :)))
Visa tai, ka cia parasiau, yra tik mano vienos nuomone ir niekas neprivalo jos klausyti. Taciau cia visgi yra mano nuomone ir as tikrai taip manau del nuogumo. Nevisada trumpas sijonas yra seksualu. Ir nevisada nuogas kunas yra grazu ir seksualu.