Taigi, padariau pagal Oliveri moliugus. Foto nera, nes dar nebuvau pradejusi fotografuoti patiekalu.
moliugas
cesnakas
svogunas
rukytas kumpis
aistriosios paprikos
druska
prieskoniai
Marinatui:
saukstas aliejaus
cesnakas
rozmarinai
bazilikai
pipirai
cili
citrina
Moliuga nulupau, isemiau seklas ir supjausciau kubeliais.
Marinatas: I dubeni ipiliau aliejaus, kapota cesnaka, rozmarinus (sviezius, jei neturit-tiks prieskoniai), bazilikus, pipirus ir viska ismaisiau.
Isspaudziau citrinos sultis ir supyliau i ta prieskoniu misini. Marinatu apliejau moliugus ir palikau 15-20 min.
Isgriebiau juos ir apkepiau karstuoes riebaluose. Kumpi, supjasciau siaudeliais, ir idejau i moliugus, kad pasikepintu. sudejau cesnaka, svoguna, cili ir dar pakepinau.
Is tikruju, tia man buvo per riebu ir per astru, bet vyrui patiko.
No comments:
Post a Comment