Monday 25 January 2010

Pupeliu misraine su silke ir grybais

Sumasciau, kad seniai valgem silke. Kadangi turejau saldytuve tokio dalyko, aisku su lietuviska silke angliskai silkei nera ko lygintis. Lietuvoj vien tik kiek rusiu silkes. O cia, pirkom maista internetu, pamaciau kibireli silkes, sakau vyrui: jamk. Atveze tai net nuliudau: dvi silkutes suvyniotos i tokia kaip veido kremo dezute :((( Tai teko galva pasukti kaip cia padalinus ja visai seimai.
As kaip ir visada, is vakaro pamerkiau pupeles. Nes is vakaro gavau nuo vyro velniu, kad jam pietus buvo tik makaronai ir ... makaronai :) O ir tikruju, tai ten buvo farsas keptas su darzovem ir spageciais, ir kitas patiekalas buvo makaronu misraine su mozarela, alyvuogem, pomidorais. Tai noredama isvengti burbejimo-uzmerkiau pupeles :) Na cia kad ryte sufantazuociau ka nors.
Taigi, prisiskutau bulviu ir jas issiviriau. Tuo tarpu pupeles jau ilgokai vire. Susipjausciau svogunus ziedais, grybus ir pakepinau keptuveje. Susipjausciau silkute, i kuria buvo ivynoti svogunai, o viduj ne i tema plaukiojo viena reikele rauginto agurko :D tai Gabija pastebejo ji ir sako: mama, noriu sito. Kas cia? Agurkas? Fuuii neskanu :D Kazkodel va butent sito nevalge, nes siaip tai panele moka nueiti i saldytuva ir pati issiimti raugintu agurku.
Zodziu, gryztam prie silkes. Tai ja supjausciau ir sudejau i inda. Tada dejau pupules bei svogunus su grybais. Majonezo kazkiek. Ir viska ismaisiau. Na tan druska, pipirai, dar kazkokie prieskoniai.

No comments:

Post a Comment