Thursday 4 March 2010

Ikurtuves

Sveiki visi, kas skaitot mano rasliavas ir aciu, kad lauket. Naujienos ir pasikeitimai tokie, kad persikraustem i nauja buta. Daugiau vietos, erdves, sviesos. Ypac dziaugiasi dukryte, nes gali po buta tasyti leliu vezimuka, lovytes, staliukus savo.
Buvo visokiu rupesciu, bet jie visi malonus. Interneta tik perkelinejo 10 dienu, bet cia Anglija, cia taip iprasta :) As iki siol negaliu perprasti anlgu gyvenimo budo. Darbe su lenkaite kalbejausi-ji irgi neperpranta ju gyvenimo budo, nors pati Anglijoj gyvena jau 4metus (atrodo).
Viena minute jis tau sypsosi, esi geriausia drauge jiems, o kita diena - net kalbeti nenori. Kadangi as is LT, tai biski tvarka dariau musu agenturoj, kur nuomavomes buta. Tai dabar turbut nekalbes su manim ta moteriske, bet... ji bent jau atliko savo darba. Na ir kas kad tik tada, kai pasakiau, jog iseinam is to buto :) Daugiau man nebeskambina-vyrui skambineja, o kai jis dirba, tai rysio nevisada buna :D
Anglija Anglija... turbut niekada nepamilsiu sitos salies :) nemiela ji man ir tiek

Va kad ir merginu atzvilgiu. Nei vienam savo draugui ar pazystamui nerekomenduociau zmonos angles. Mano vyras man pritare. Na nebent nori, kad zmona butu visiska debile ir kad prigimdytu vaiku invalidu. Skambiai parasiau?
Ogi mastykit patys, dabar kaip bebutu yra ziema. As vis dar einu su ziemine striuke ir batais, taip be kailio, bet cia tokiu ir nera. Tikrai dar jauciasi saltukas. O kaip rengiasi angles? Plonyte maikute, plonyciai marsikinukai, na gal kuri megstuka apsivelka, kojos plikos ir su tapkytem apautos. Bet viska vaikinkuoja melyna odos spalva ir persikreipes kunas nuo salcio.
Tai dabar jus man, neismanelei, pasakykit kame cia bajeris??? Ar tai parodo, kad jos yra labai "karstos"?? O gal ubages, nes neturi pinigu striukei ir kojinems? As manau, kad jos proto ubages. Juk taip apsirengusi paaugle sudaro reikiamas salygas pusles ir inkstu uzdegimams, o paskui anglai stebisi, kodel ju vaikai invalidai. Is tikruju as LT per visa savo gyvenima tiek invalidu nemaciau kiek cia.
Ir nutukusiu zmoniu cia tikrai daug. Ne storu, o nutukusiu. Bet cia merginos be kompleksu-drasiai ant savo "balkonu" uzsitempia maikute ir timpas. Na tai kas, kad is nugaros gali suskaiciuoti 5 didziules padangas, o maikute siknos nedengia, nes tokia sikna turbut tik parasiutas uzdengti galetu.
As kalbu ne apie storus ar pilnus zmones, o apie nezmoniskai nutukusius. LT as tokiu net nemaciau. Cia jau pavadinciau apsiedimo-apsileidimo atveju.
Bet jos visai be kompleksu. Normalu, kad merginos veidas pridazytas visom kosmetikos spalvom, o ant pedu gyvena grybelis. Juk koju niekas nemato :)

Ir cia visai normalu rodyti per TV vaikams laida, kurios vedeja yra be vienos rankos ir butinai parodo atvirai, kad va ta kita ranka tik iki alkunes. Butinai megstuko rankove uztraukta buna aukstai. As suprantu, kad reikia vaikams parodyti, kad visokiu zmoniu buna, bet kai as ta matau kiekviena ryta gerdama kava-apetitas tikrai dingsta.

Zodziu, prirasiau cia kaip daktare ir sena bobute bambekle, bet as niekada tokio dalyko nesuprasiu.
Viena vakara 19val per TV rode daktaru laida. Ir visiskai atvirai parode viena vyra bei jo hemoroju.... Man net savotiskas shokas buvo. Kaip galima rodyti tokias laidas ir dar tikrai nevelyva vakara??? As kaip ir visada, kai pamatau tokius dalykus, valgiau. Patikekit manim, daugiau nebenorejau. As net nesitikejau, kad tai parodys, nes rode to zmogaus veida, kaip daktaras kalbejosi su juo, bet kad parodys uzpakali.... Bet cia tikrai tik Anglijoj tokie dalykai turbut yra.
Kazkoks nelabai grazus vaizdas susidaro, ane?

Na bet, jeigu jau as esu cia, vadinasi taip ir turi buti. Ir kaip kazkas man pasake: turiu zydeti ten, kur esu pasodinta :)
Persikelus i nauja buta jauciuosi labai gerai, nes viskas sviesu, suteikia energijos ir noro daryti ivairius dalykus.
Virtuves as neapleidau. Dabar ji labai erdvi. Taciau dabar turiu ir idomesniu uzsiemimu.

Arteja kruva moterisku svenciu- kovo 8 (moters diena), kovo 14 (angliska motinos diena), pirmas geguzes sekmadienis (lietuviska motinos diena). Vyras liepe nusipirkti vazu :D
Kaip sakoma, zydesiu ir as ;)


1 comment:

  1. O kaip sugalvojote išvykti į Angliją? :) Nelengva buvo tikriausiai, ypač kai jau turi gyvenimą Lietuvoje ir esi vyresnis, tuomet įvairūs persikraustymo rūpesčiai galvoje ir t.t. O jaunesniam tai ten patinka, pabaigia mokslus ir skuta į Anglija, tik niekaip nesuprantu, kaip galima gyventi be gimtinės, artimųjų...baisu. :?

    ReplyDelete