Friday 1 January 2010

Padazas sotus


Nauju metu vakarienei dariau sparagus ir panasu kaip anksciau tik sotesni padaza. Produktu dali matote foto.
Sparagai. Juos dedam i verdanti vandeni ir verdam 8-10min. Vyras sake, kad reikia juos nulupti, bet as niekur neradau, kad taip butu parasyta, tai ir nelupau :)
Padazas:
Sauja kreveciu, paprika, salieras, sviezias bazilikas, sviezia petrazole, tarkuotas parmezanas, grietinele arba jogurtas be priedu, saukstelis garstyciu, saukstas miltu (del tirstumo). Taigi, viska dedam i keptuve ir apkepam. Padazo ruosimas uzima virs 5 min (cia pats kepimas), taigi darykit tada, kai jau sesit valgyti, nes saltas bus neskanu. Viska maisome, pilame, kol pasidarys padazo konsistencija.
Sparagus dedam i lekste ir uzpilame padazu.
Bant jau as tai neiveikiau tokio maisto :)
Kaip ir visada-galima fantazuoti ir ideti tai kad atrodo tinkama. Skanaus

No comments:

Post a Comment