Monday 4 January 2010

Kus Kus kaimiskai


gyvendama UK atradau ir pamegau Kus kus kruopas. yra ir LT, tik mano mociute vistoms tokias kruopas duodavo :)
ju nereikia virti, tik uzpyliau verdanciu vandeniu ir pries tai idejau sviesto, sutrupinau buljono kubeli, druska ir uzdengiau 10min,kad isbrinktu.
tuo tarpu pakepinau kaimiskus, rukytus lasinukus, svogunus, salierus ir visa tai supyliau i ta kose.
ismaisiau ir dejau i puodeli, kad gautusi toks bokstas.
Man labai kvepejo, nes buvo kaimiski lasinukai...niam niam...

1 comment:

  1. O geras. Mes su Ele irgi pirmą kartą namie kuskusą darėm. Labai labai skanu. O darėm pagal šitą receptą http://www.tastyart.lt/2010/01/siltos-kuskuso-salotos-su-avokadu

    ReplyDelete