Friday 5 March 2010

Eteris


Net negalvojau, kad esu tokia panasi i Lady Gaga :D :D
drauge atsiunte toki linksma puslapiuka-ten ikeli savo foto ir gali buti kas tik nori :D Netycia patapau Lady GAGA :D
Tik akis tas mano reiktu pasviesinti :)
Tai apie ka as cia???
Siandien domejausi LT gyvenimu. Skaiciau daug ivairiu naujienu, kurias transliavo TV. Kokios isvados?
Toks jausmas, kad TV valdo vien vulgarumas ir nuogybes. Kuo nuogiau-tuo geriau.
Kad ir siuo metu linciuojama Iruna. Man ji tikrai grazi mergaite, as augau ir klausiausi jos dainu, bet niekaip nesuprantu kas is jos isaugo? As kalbu apie dainu konkurse jos suvaidinta kurtizanes vaidmeni. Skonio reikalas, bet taip rengtis reikia tik miegamajame, o ne pries visa LT.
Taip, ne man cia spresti, jauna, grazi-tegul rodo ka turi. Bet ka ji dabar darys? Ar tikrai ji jau taip didziuojasi? Aplamai dabartines jaunos merginos visos karstos, viska mokancios (cia tik lovoje), su viskuo sutinkancios, drasiai issirengs, kad tik kas pastebetu ir t.t.
O kad tas nuogumas pasidaro nebeidomus ir kasdieniskas, tai tas nebesvarbu.
Zinoma, vyrai nuogu merginu pro akis tikrai nepraleidzia :) Bet ar tikrai ir jiems taip kiekvienam zingsnyje norisi matyti nuogybes???
Pvz as galiu drasiai pereiti per kambari nuoga, kai mano vyras nosi ikises i Apple naujienas :D :D gyvenime nesureaguotu :D
Aisku, sava zmona nesiskaito-viskas jau matyta, nebeidomu taip :)

Pastebejau toki dalyka, kad LT merginos labai pavydzios. As kalbu apie jaunutes 18-22 m merginas. Jos tokios drasios, grazios, karstos ir protingos, kad siais metais zavingiausios moters vieta uzleido gruzinei Shorenai. O paskui, komentaruose ja apypilinejo kaip tik mokejo,
kad va privaziuoja, kad va musu vietas uzima, juodasikne ir pan.
Neslepsiu, man kraujas uzvire, nes Shorena mano tautiete ir tikrai be galo grazi. Kuri mergina gali pasakyti be jokio pykcio, kad jai kita mergina grazi??? Beveik tokiu nepazystu. Dazniausiai pradedama ieskoti trukumu :)
Kazkodel LT merginoms visada buvo sunku pripazinti, kad yra ir kitu graziu merginu nei jos pacios.
O zinot kodel LT tiek savim nepatenkintu merginu? Ogi todel, kad jos saves nemyli.
Zinau ta jausma. Tada ir kojos kreivos atrodo, ir uzpakalio nera, ir papai nugaroj, ir akys per dideles, ir batu dydis nebetinka :))))
Nepaslaptis, kad siuo metu daug skaitau, klausausi ir keiciu savo gyvenima-kitaip tariant-noriu susigrazinti pacia save. Nes pastaruoju metu tik dalinau ir dalinau kitiems ir kas is to isejo? Liko vieni kaulai ir skura :D

Labai gerai suveikia pratimas ryte priesais veidrodi. Atsistoju ir tiesiog nusisypsau sau, o mintyse pasakau: Labas rytas, pupa-uoga, siandien gerai atrodai. Myliu tave.
Po keliu tokiu rytu-tai veikia kaip vitaminas, kuris pakrauna gera energija visa prota. Nuo to, kad mes, moterys, mylim save pacios, tik nuo to prasideda meile kitiems ir kiti mus pradeda myleti.
Jokiais budais nemokau as cia jusu gyventi, cia tiesiog mano pamastymas. Aisku, as noreciau, kad visos moterys myletu save, dziaugtusi savo kunu, tada nebutu pavydo kitoms moterims. O ir vyrai laimingi butu taip pat.
Po tokiu mano pratimu tikrai pradejau jaustis daug geriau. Dabar kas karta eidama proveidrodi sau pamerkiu aki :) Kodel gi ne? Nenori praeidama sudejuoti: oi ir vel juodi paakiai....
Tik nereikia pradeti man sakyti, kad as visada gerai atrodau, nes ir as bunu susivelusi ir kepure dedavausi eidama i Justiniskiu smelio deze, nes tingedavau plaukus susitvarkyti :D Zodziu, tikrai buna visko, gi normali moteris esu.
Bet gera isvaizda daugiausiai nulemia gera savijauta is vidaus, na aisku, genai irgi savo duoda, bet manau, kiekvieno zmogaus skonis skirtingas :)

Ko as linkiu kiekvienai moteriai? Pamilkit save, mylekit, saugokit, nes niekas kitas uz jus to nepadarys.
As va 3 dienas vaiksciojau sirgdama, darbe pasigavau virusa, tai visa laika pykino, bloga buvo, vos paeidavau. Ir ka??? galvojat as gulejau namie koja ant kojos uzkelus?? :D:D nejuokinkit. As tempdavausi prie veidrodzio, uzsimaskuodavau pudra juodus paakius ir toliau i trasa.
Juk reikejo keltis 5 val ryto, padaryti pusrycius vyrui, nes as nevalgau taip anksti, tada begti i darba, ten atidirbti 2 val, tada parbegti namo, isleisti aukle, perrengti Gabija, padaryti mums pusrycius, maista kimsau per jega, kitaip nebuciau turejusi jegu paeiti.
Paskui reikejo indus plauti (nebeturiu indaploves :((( ), tada kambariu siurbimas, zaislu rinkimas, tik prisesdavau ir luzdavau. Gerai, kad nors Gabija po 10 min pazadindavo :)
TAda pietu darymas, valgymas, pietu miegas. Nebemiegu jau visas dienas, nes darbu turiu ivairiausiu. Kai atsikelia Gabija ir vel valgio ruosimas, valgymas, zaidimai... Tada valgio ruosimas vyrui rytojui i darba. Turi buti 2 sotus patiekalai. Kol paruosiu, kol sutvarkau virtuve,
ziurek ir vakaras, o tada tik prisedu ant sofkutes ir laukiu kada mano dukra miegot uzsimanys... Pareina vyras ir niekaip nesupranta ko as guliu :D as jau nebezinau ar verta vyrams aplamai sakyti, kad va man silpna ar pan, nes leptels, kad eik pasidaryk valgyt kazko, gal nusilpai,
bet savo alaus skarbonkes nenusines iki siuksliu dezes, nes gi zmona tai padarys :)

Ir ka? galvojat numiriau? nu ne :D burbejau? ne :) As uz tai irgi save myliu, kad galiu buti stipri, kai to reikia, kad galiu pati savim pasirupinti, savo seima, namais. Jei labai reikia tikrai galiu isukti lempute, bet o ka tada darys mano vyras???? :) Cia jau vyriski darbai. O ilsetis reikia naktimis :)
Skaitau, aprasiau taip baisiai, nera taip baisiai kaip skamba :) As nesedziu visa diena darbe, mano darbas namie. O tai irgi labai vertinu ir uz tai esu dekinga vyrui. Nes laiko neturiu jau tiek daug, vasara Gabija eis i angliska darzeli, tai ir as iki to laiko turiu suspeti atlikti visus darbus namie.
O dabar turiu megautis, kad galiu niekur neskubedama gyventi ir girdeti savo dukrytes juoka namie :)
Ir kai save pamilsit is vidaus, prades patikti ir kunas :) o jei vis dar nepatiks-nu gi pasportuokit. As kai isivaziavau, tai net sirgdama viena diena sportavau, nes tai mane gerai nuteikia, uz tai irgi save myliu :P
Pasidarysiu savimyla didele :D Bet nuo to manau visiems bus tik geriau ;)
Meiles meiles meiles



3 comments:

  1. matot kaip myliu, net raides didesnes :D

    ReplyDelete
  2. išvada viso šito: su artėjančia kovo 8, visas ! :))

    ReplyDelete
  3. Taip taip, aciu labai ;) o kad dar zinociau kas sveikina .....:)

    ReplyDelete