Monday 8 March 2010

Kovo 8-oji

Mielosios moterys ir merginos,
nuosirdziai noriu pasveikinti visas Jus su tokia ypatinga musu diena. Palinkesiu pirmiausia myleti save, o po to ir kiti jus pamils, bei palinkesiu stengtis kuo dazniau galvoti tik apie gera, nors ne visada taip gaunasi, bet mes juk mokam :)
Mano kovo 8-osios rytas prasidejo nuo 5 val ryto-ejau darbelin, o ten darbo pabaigoj tik prisiminem, kad siandien musu svente :D Ji tarptautine, tai drasiai sveikinom viena kita-lietuve, lenke, portugaliu kruva :) Juk tik mes tokia svente turim, vyrai neturi :) sovietine armijos diena jau visiska atgyvena, nes nei sovietu nebebera, nei vyrai i armija eina. Nors... kai kuriems i nauda butu-ismoktu geru dalyku gyvenime-tvarkos, disciplinos. Nekalbu apie tikra kara.
Gryzus namo seimyna dar miegojo, o vyras prabudes paklause ar nupirkau vazu :D:D As iki siol ju neturiu... :D Bet juk as geles pastaruoju metu kibirais gaudavau :)
Va kaip tik darbe mergoms pasakojau, kad geri laikai buvo, kai dirbau statybos imonej, vien tik vyriskam kolektyve. Kovo 8-oji ir mano gimtadienis buvo vyrams sventas dalykas :) Geles glebiais nesdavau, oi tada vyrai palepindavo mane... O vat kai dirbau paskutiniam darbe, tai direktorius is pareigos padovanojo mums geliu ir ne pats, o liepe bendradarbiui nupirkt tulpiu. Tai gavom visos merginos ant savu stalu po 3 tulpes biednas labai :( o ir kita diena nuvyto jos. As manau, kad geles ilgai laikosi, kai tikrai is meiles dovanojama, nuosirdziai. O kai man aplamai visoj buity reikia ideti "meiles", tai as be jos niekaip :) Kitaip niekas nesigauna.
Kaip svenciama tokia diena Anglijoj? Niekaip :D tulpiu kas diena yra parduotuvej, o vyru gatvej nesanciu geles-nemaciau :( nesventiskai kazkaip.

Zodziu, vyrai, siandien jums pasisiukslinti negalima-butinai pasveikinkit visas mylimas, pazystamas moteris. Pamatysit kaip sypsena laikysis ju veiduose visa diena :)
Visai as nesureiksminu sitos dienos, as tiesiog dziaugiuosi bet kokia proga, nes nera cia ko liudeti ;)
buckiu daug daug visoms :*

No comments:

Post a Comment