Wednesday 24 March 2010

Ko nori moterys?

Masciau kaip cia pavadinti mus, bet nusprendziau, kad dauguma is musu jau nebe merginos, tai ir parasiau moterys :)
Kodel tokia tema? Nezinau, susikaupe, ka noreciau pasakyti, tai ir sakau. O jusu reikalas imsit i galva ar ne :)
Labai daznai vyrai sako, kad moterys nezino ko nori, ju nuotaiku kaita siaubinga, o dar kur PMS... joms reikia demesio, reikia pokalbiu ir dar daug dalyku vyrai turbu isvardintu apie mus.
Taciau, kai ju paklausi kokios jiems moters reikia, jie patys nezino tikslaus atsakymo, kazka numykia ir tiek. Nors.. vienas vaikinas pasake man, kad va siuo metu jam rimti santykiai nerupi, todel renkasi merginas ispudingos isvaizdos (pavadinkim taip svelniau). Nepagalvokit, kad as jam kazka siuliau, mes tik siaip plepejom kaip draugai apie jo merginas ir kokios jos buna. Tikrai neisduosiu kas jis toks, nes galva nusuks man :D
Lengviausia reikalauti is kito zmogaus pasikeitimu ar kazkokiu pastangu, bet buna nesusimastom,kad ir patiems nepamaisytu susiimti i rankas. Geriausiai buna, kai patys sau leidziam buti savimi, o kitiems - tokiems kokie jie yra. Bet labai daznai vos tik santykiai isibegeja, vis bandome pareguliuoti vyro elgesi, aisku i gera :)
Pabandykim pasvarstyti ko gi tos moterys nori.
Demesio.
Dar nesu sutikusi tokios moters, kuriai nepatiktu demesys. Kad ir kokia susiraukusi ji butu, isgirdusi komplimenta tikrai syptels. Zinoma, kai susiraukusi, tai komplimenta retai isgirsi, bet buna gi visko.
Va tarkim mao darbe yra vienas vaikinukas. Jaunas jis labai, negriukas ir pamates mane sypsosi kaip tik gali :D Nujauciau jau is karto, kad ne siaip jis sypsosi, kad islys ir priezastis veliau. Ir islindo :D nutaikes momenta pasake, kad as jam labai grazi :))) Zinoma nusisypsojau ir padekojau, taciau is karto pasakiau, kad as istekejusi. Daviau suprasti, kad nuotykiu neiskau, sirdziu nedauzau. Jis aisku, atsake, kad viskas gerai as irgi buvau vedes. Kas sukele mano juoka, nes jis tikrai labai jaunas (neklausiau kiek jam metu, nei vardo, kad nepradetu galvoti, jog domiuosi). Esme ne tame, o tame, kad eidama namo tikrai sypsojausi, ens pakele nuotaika.
Juk savi vyrai retai pasako, kad esam grazios. Va toks paprastas svetimo vyro demesys privercia sypsotis, pasitempti. Zinoma, jei tai pasakytu savas vyras-skambetu kitaip. Bent jau man tai skambetu artimai, siltai labai, kazkas savo butu.
O cia... tai tik eilinio gatves vyro demesys, bet nei viena jo neatsisakytu.
Ko dar reikia moterims?
Apkabinimu ir buciniu.
Juk vyrui nesunku einant pro sali pabuciuoti zmona ar ranka apkabinti trumpai, kad ir per uzpakali plekstelti, tai irgi demesys :D cia jau kiekvienos seimos reikalas kaip jie ta demesi isreiskia. Mano vyras, kai yra geros nuotaikos ir noro-visada praeidamas numeta man bucki, bet turi buti nuotaika :) O del apkabinimu, tai manau, kad ir kaip moterys sakytu-man nereikia, as pati viena susitvarkysiu- po kazkiek laiko ir joms buna noras, kad kas apkabintu (aisku, kad vyras), kad vakare butu petys ant kurio galima butu po darbo dienos padeti galva, o jei dar kas ta galva paglosto, tai is vis super. Ar dar yra like tokiu vyru?????
Moterims reikia pokalbiu.
Skaiciau kazkada knyga apie vyrus ir moteris, bet su jumoro gaida. Prisijuokiau ir as, ir vyro mama, ir vyras skaite, nes smalsu buvo ko mes juokiames :D
Tai ten rase, kad moterys ir vyrai turi savo dienos zodziu limita. Jie turi prasneketi ji, kitaip jauciasi negerai. BEda tik ta, kad moteru zodziu limitas daug didesnis uz vyru, todel jos ir sneka daug daugiau. Todel moterims yra paprasciau pradeti kalbetis, nes jos ir uzbaigia pokalbi deka zodziu gausos :D
PAtarimas vyrams: ismokit klausyti. Zinoma toks vyras, kuris ne tik klauso, bet ir pasako savo nuomone, yra pagirtinas labai, bet jus nors galva linkciokit :) ar kartais pasakykit: mmhmmmmhhhh :D
Vyrai labai gerai ismoke isijungti "kurtumo" mygtuka. Ko JIEMS nereikia girdeti-negirdi. Bet manau, seimoj turi buti pokalbiai. Kiek mes esam UK, tai kazkaip nebuvo kada su vyru pasikalbeti normaliai. Taciau viena diena kaip pradejo kalbetis, taip ir kalbames. Aisku, buna ir tokiu garsiu pokalbiu, kad rekiam kaip tik sugebam, bet... mes nors pradejom kalbetis. Is tikruju, man daug lengviau parasyti ka as manau, jauciu ar pan, nei gyvai pasakyti. Tai manau kiekvienas vyras turi moketi prieiti prie savo moters. Nes moterys ir taip daznai ta moka-cia jau igimta.
Kas dar? Ogi zinokit -nieko. Jei sitie 3 punktai vykdomi teisingai-moterims daugiau nieko nereikia. Nes cia ieina ir geles, ir dovanos, ir apkabinimai, ir buciniai, ir norai, ir pykciai. Santykiai, kaip darbas, reikia dirbti. Retai kada nieko nereikia daryti, bet turi stengtis abu.
Kaip neprarasti to noro? Zinokit nezinau :) Manau, kiekvienoj seimoj skirtingai buna. Cia gal jus man patarti galetumet??? :)

p.s. per daug neimkit i galva mano rasliavu, nes jau seniai buvau prisedusi.

6 comments:

  1. praktikuojantiskulinaras24 March 2010 at 22:21

    Tikra teisybe, nera net prie ko prisikabinti, reikia pasitempti tuo klausimu :)

    ReplyDelete
  2. atrodo tiek nedaug tos moterys nori ir vistiek vyrams tai taip sunku... keistas dalykas, kad net pasitemti reikia, o ko cia tampytis?? Moterys daug daugiau duoda ir turi dziaugtis tik toms vyro "pasitempimo" akimirkom.
    "Mano vyras, kai yra geros nuotaikos ir noro-visada praeidamas numeta man bucki, bet turi buti nuotaika :)" na jo kaip suniui kaula numeta ir dziaukis, nes pas ji nuotaika. Ir gyveni tik nuotaikom, o jos buna gal but du kartus per metus :) Valio!!
    Ex, tie mylimi vyrai :) Per gerai jiems gyvenasi po moteru siltu sparneliu...

    ReplyDelete
  3. neprarasti to noro, tai vyras turi buti idomus moterei, o moteris turi buti idomi vyrui.
    Kaip mano gerbiamas mokytojas Edmundas Brazauskas yra pasakes: "man nesvarbu ka apie mane sako ir galvoja, as esu IDOMUS pats sau, kitaip as buciau pilka mase."

    ReplyDelete
  4. ilo, prajuokinai tu su tuo kaulu :D nu gi visaip gyvenime buna. cia ga tik as issisiepusi vaikstau, tokia nerimta :D

    praktikuojantiskulinare, ir pasitempti ir islaikyti tokia forma reikia ;)

    ReplyDelete
  5. su sita nuomone as lygiai galiu pasakyti kad to pacio noretu ir vyrai. kazkokio minimaus demesio, kad i ta pliaukstelejima per uzpakaliuka praeinant ar i bucini butu reaguojama... va taip.. abi puses vienodos..
    vk.

    ReplyDelete
  6. taip, abiem pusem to reikia, tik moterys dazniau tai parodo ar pasako :)

    ReplyDelete